Eira Health AB har försatts i konkurs den 12 juni 2024. Konkursboet kommer inte att bedriva någon fortsatt verksamhet. För eventuellt fortsatt vård får således annan vårdgivare kontaktas.

Erbjudande för fortsatt behandling för patienter från adhddoktorn.se

Eira Health AB som bedriver ADHDdoktorn.se har begärt konkurs. Denna information kom plötsligt och utan förvarning. Detta inlägg innehåller information för deras tidigare patienter som erbjuds behandling hos oss på adhdmottagningen.se

Skrivet av Dr. Maxemilian Maxe

Brev från Monika Deli, tidigare läkare på adhddoktorn.se

Eira Health AB som bedriver ADHDdoktorn.se har begärt konkurs. Denna information kom plötsligt och utan förvarning. Jag har arbetat på ADHDdoktorn i snart fyra år och drabbas även av konkursen.

Jag tog kontakt med www.adhdmottagningen.se som en tidigare kollega till mig äger Dr. Maxemilian Maxe som också är specialistläkare i psykiatri. Han har erbjudit mig att fortsätta på www.adhdmottagningen.se och att ni patienter erbjuds fortsätta behandling via dem och med mig som läkare.

Upplägget hos adhdmottagningen.se ser något annorlunda ut och blir över året billigare, men initialt med en kostnad för kvarstående period på din behandling. Om du önskar fortsätta behandling betalar du 1750 kr för kvarstående tid på din period. Det innebär att när perioden nått sitt slut garanteras fortsättning och du betalar i stället 4995 kr/år mot tidigare 3750 kr/för sex månader hos ADHDdoktorn. Adhdmottagningen.se använder samma journalsystem så patientportalen är likadan.

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt och hoppas att ni fortsätter med mig som läkare.

Monika Deli

Specialistläkare i psykiatri

Brev från Maxemilian Maxe, ägare och läkare på adhdmottagningen.se

Hej!

Maxemilian Maxe heter jag och äger Coridis Care AB som driver adhdmottagningen.se. Jag är specialistläkare i vuxenpsykiatri och inom en snar framtid även specialistläkare i psykiatri för barn- och ungdomar. På adhdmottagningen.se arbetar även vår administratör Sara som kommer försöka hjälpa er att svara på frågor eller meddela oss läkare om något som är kopplat till behandlingen.

Vad innebär det här för mig?

Både jag och Monika vet att förändringar som kommer plötsligt och framför allt för er patienter inte alltid är något positivt. För att göra den här överflytten så smidig som möjligt så kommer Monika försöka informera er var och en och efter ert samtycke om fortsatt vård flyttas ni över till vår mottagning.

Varför betala igen?

Administrationen som flytten innebär blir en kostnad då betalningen ni gjort till Eira health AB för era olika behandlingspaket ”brinner inne”.  För att vi ska kunna betala Monika för den återstående tiden för era paket så innebär det att vi behöver debitera er den kostnaden. Som Monika nämnde så blir ändå kostnaden mindre om ni väljer att fortsätta hos oss. Jag hoppas att ni väljer att fortsätta er behandling hos oss på adhdmottagningen.se och att vi lyckas göra den här flytten så smidig som möjlig.

Du kan enkelt genomföra bytet av mottagning genom att lämna in en vårdbegäran för medicinering här.

Om ni har några frågor eller funderingar kan ni läsa mer om våra tjänster på vår hemsida, eller kontakta oss på kontakt@adhdmottagningen.se. Se till att inte lämna någon personlig information i mailet, då är det bättre att klicka på logga in i högra hörnet för att skicka ett säkert meddelande med BankID.

Funderar du på något mer? Du kan alltid kontakta oss så hjälper vi dig.

Skrivet av Dr. Maxemilian Maxe

Maxemilian är legitimerad specialistläkare i psykiatri. Han har många års erfarenhet av både vuxen- och barnpsykiatri inom så väl offentlig som privat vård. Maxemilian är också ansvarig läkare på ADHD Mottagningen.
Senast uppdaterad 18 jun, 2024

Du kanske också vill läsa

Körkortstillstånd vid ADHD – Vad gäller?

Körkortstillstånd vid ADHD – Vad gäller?

Jag får ofta frågor från föräldrar och patienter om varför man behöver intyg från läkare för körkortstillstånd. En fråga som även jag har funderat på. I detta inlägg får du några svar på vad som gäller.

Varför kan jag inte komma igång?

Varför kan jag inte komma igång?

Igångsättning, eller starta en aktivitet, kan vara särskilt svårt vid ADHD. Du kan ha problem med att börja uppgifter, även om du förstår vad du behöver göra och varför det är viktigt.

Vilka hjälpmedel kan man få med ADHD-diagnos?

Vilka hjälpmedel kan man få med ADHD-diagnos?

Det finns flera olika hjälpmedel och behandlingsformer som kan vara användbara för personer med ADHD-diagnos. Vilket hjälpmedel eller vilka metoder som används beror på individen och behov.